Альгінатна маска з морквою, 1000 г Naturalissimo (260200032)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 87331-01
Артикул: 609520655cff412519060662
1 299 .грн
Скорочений опис
Альгінатна маска з морквою Альгінатна маска з морквою – продукт, призначений для професійного косметологічного догляду. Основу, що забезпечує пластифікуючу здатність маски, становить альгінова кислота. Альгінати мають зд... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260200032 Вес 1 кг Вид Альгинатная Возраст Для всех Время применения Вечер_old Действие Освежает Категория Для мужчин Класс косметики Профессиональная Область применения Шея и декольте Способ применения Смешайте маску с жидкой основой в соотношении 1:3 ( 20г сухой маски и 60мл воды или еще лучше гидролата) и нанесите на очищенную кожу слоем 3-5 мм. Через полчаса снимите подсохшую маску одним движением от подбородка вверх. Устраните с кожи остатки ватным диском, смоченным водой или био-тоником. Всі характеристики


Альгінатна маска з морквою

Альгінатна маска з морквою – продукт, призначений для професійного косметологічного догляду. Основу, що забезпечує пластифікуючу здатність маски, становить альгінова кислота. Альгінати мають здатність зв'язувати і утримувати на поверхні шкірних покривів рідину в доступній для сприйняття організмом формі, забезпечуючи глибоке зволоження епідермісу. Пудра моркви збагачує склад вітамінами (ретинолом, бета-каротином, РР, В) та мікроелементами (цинком, магнієм, калієм).

 Властивості продукту

Натуральний склад, що забезпечує цілеспрямований вплив на шкірні покриви, наділяє альгінатну маску з морквою такими властивостями, як:

  • зволоження;
  • тривале харчування ;
  • вирівнювання тону шкіри;
  • підтягування дерми, що втратила пружність;
  • регенерація.

Активні компоненти альгінатної маски з морквою мають виражені протизапальні та заспокійливі властивості, а також надають загальний благотворний вплив на епідерміс.

 Застосування в косметології

За відгуками косметологів, альгінатна маска з морквою підходить як засіб регулярного догляду для обличчя, а також зони шиї та декольте як у косметолога, так і в домашніх умовах. Підходить для шкірних покривів з різним ступенем вікових змін, оскільки надає загальний сприятливий вплив за рахунок насичення всіх шарів дерми вітамінами, поживними речовинами та вологою.

використання

При систематичному застосуванні, альгінатна маска з морквою здатна:

  • вирівняти тон шкірних покривів;
  • зменшити контрастність пігментації та ластовиння;
  • насичити вологою шкірні покриви, внаслідок чого розгладжуються дрібні зморшки, усувається лущення, нормалізується вироблення шкірного сала;
  • розблокувати та звузити пори;
  • сприяти загоєнню шкірних запалень, підвищити місцевий імунітет;
  • забезпечити тривалий ліфтинг;
  • зменшити набряклість, сприяти швидкому відтоку лімфи.

 Рекомендації щодо застосування

Альгінатна маска з морквою показано вживати регулярно, двічі на тиждень, для максиміз ації позитивних ефектів та їх пролонгованої дії. Морквяний альгінат відноситься до косметичних засобів, що пластифікуються, що вимагає особливої ​​процедури його застосування. Всі процедури з очищення шкіри, нанесення захисного жирного крему на ділянки, де маска буде контактувати з волоссям, підготовці посуду, шпателя необхідно зробити до початку активації альгінату рідиною.
Готову суміш альгінатної маски з морквою слід швидко, не довше 3 хвилин, нанести товстим шаром на підготовлені ділянки шкірних покривів, уникаючи шкіри навколо очей. За півгодини зняти застиглу масу рухом від підборіддя до чола.

Артикул 260200032
Вес 1 кг
Вид Альгинатная
Возраст Для всех
Время применения Вечер_old
Действие Освежает
Категория Для мужчин
Класс косметики Профессиональная
Область применения Шея и декольте
Способ применения Смешайте маску с жидкой основой в соотношении 1:3 ( 20г сухой маски и 60мл воды или еще лучше гидролата) и нанесите на очищенную кожу слоем 3-5 мм. Через полчаса снимите подсохшую маску одним движением от подбородка вверх. Устраните с кожи остатки ватным диском, смоченным водой или био-тоником.
теги Маска для подтяжки лица

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!