Альгінатна маска з манго, 1000 г Naturalissimo (260200023)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 87335-01
Артикул: 609524d62b40d644d95dab92
1 499 .грн
Скорочений опис
Альгінатна маска з трояндоюАльгінатна маска з манго – професійний косметичний склад, в основі якого лежить альгінова кислота, що отримується з рослинної сировини – бурих морських водоростей. Унікальна речовина в поєднанн... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260200023 Вес 1 кг Вид Альгинатная Вид и форма выпуска Порошкообразный Вид маски по консистенции Сухие Вид маски по назначению Омолаживающая Вид ухода Альгинатный Возраст Для всех Время применения Вечер_old Гипоаллергенно да Всі характеристики

Альгінатна маска з трояндою

Альгінатна маска з манго – професійний косметичний склад, в основі якого лежить альгінова кислота, що отримується з рослинної сировини – бурих морських водоростей. Унікальна речовина в поєднанні з активними компонентами манго наділяє засіб приголомшливими комплексними властивостями. Представляє собою порошкоподібну субстанцію - суміш натуральних рослинних компонентів, які при з'єднанні з водою наділяють альгінатну маску з манго здатністю, що пластифікується. У такій формі процедури з нанесення та зняття шару складу з тіла проходять дуже комфортно.

 Властивості продукту

Альгінати , що містяться у складі з морських водоростей, мають здатність ефективно концентрувати та утримувати вологу у шкірному покриві. Якісне зволоження сприяє регенерації шкіри, поліпшенню стану, підвищенню пружності та надовго зберігає ефект ліфтингу, що досягається завдяки застосуванню препарату. Крім того, альгінатна маска з манго активно живить клітини епідермісу, насичує вітамінами, сприяє загоєнню пошкоджених ділянок.

 Застосування в косметології

Альгінатна маска з манго особливо ефективна як один із компонентів комплексного догляду за шкірою обличчя, шиї та інших частин тіла. Результат особливо помітний на пошкодженій, сухій шкірі, що зазнала вікових змін. Засіб заслужив відмінні відгуки як професійних косметологів, так і споживачів, які самостійно проводять процедури в домашніх умовах.

Комплексний склад забезпечує велику дію альгінатної маски з манго, завдяки якому досягається різнобічний ефект:

    • при застосуванні для обличчя можна помітити скорочення зморшок, зниження їх глибини;
    • < /ul>
    • систематичні процедури з нанесенням на шию та підборіддя відновлюють овал обличчя;
    • звужуються пори;
    • поліпшення стану шкіри;
    • підвищення пружності та еластичності .

     Рекомендації по застосуванню

    Спосіб вживання альгінатної маски з манго аналогічний іншим складам, що пластифікуються. Важливо пам'ятати, що брови та вії необхідно змастити заздалегідь кремом на жирній основі.

    Представлений продукт поєднує в собі ефективність салонного засобу професійної косметики з простотою використання складів, виготовлених для застосування в домашніх умовах.

Артикул 260200023
Вес 1 кг
Вид Альгинатная
Вид и форма выпуска Порошкообразный
Вид маски по консистенции Сухие
Вид маски по назначению Омолаживающая
Вид ухода Альгинатный
Возраст Для всех
Время применения Вечер_old
Гипоаллергенно да
Действие Лечебное
Категория Для мужчин
Класс косметики Профессиональная
Классификация косметического средства Органическая
Область применения Шея и декольте
Проблема и состояние кожи Увядание|Раздражение|Акне|Морщины
Способ применения Смешайте маску с жидкой основой в соотношении 1:3 ( 20г сухой маски и 60мл воды или еще лучше гидролата) и нанесите на очищенную кожу слоем 3-5 мм. Через полчаса снимите подсохшую маску одним движением от подбородка вверх. Устраните с кожи остатки ватным диском, смоченным водой или био-тоником.
теги Банановая маска для лица

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!