Альгінатна маска з гарбузом, 1000 г Naturalissimo (260200027)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 87324-01
Артикул: 6095179bead41a33dc799892
1 299 .грн
Скорочений опис
Альгінатна маска з гарбузомІнноваційний засіб професійної косметики – альгінатна маска з гарбузом – дозволяє суттєво покращити стан шкірних покривів, підтягнути, зробити її більш пружною. Косметичний препарат виготовляєт... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260200027 Вес 1 кг Вид Альгинатная Вид и форма выпуска Порошкообразный Вид маски по консистенции Сухие Вид маски по назначению Питательная Вид ухода Альгинатный Возрастная группа Без ограничений Гипоаллергенно да Действие Выравнивает тон Всі характеристики

Альгінатна маска з гарбузом

Інноваційний засіб професійної косметики – альгінатна маска з гарбузом – дозволяє суттєво покращити стан шкірних покривів, підтягнути, зробити її більш пружною. Косметичний препарат виготовляється із сировини рослинного походження та є стовідсотковим засобом натуральної косметики.

Завдяки високому вмісту альгінової кислоти продукт дозволяє насичувати і утримувати в клітинах епідермісу необхідну кількість вологи для нормального їх життєзабезпечення та функціонування. Компоненти, що отримуються з гарбуза, суттєво збагачують основу з водоростей мінеральними сполуками, а також значною кількістю вітамінів А, РР, С.

>

Наявність у складі високої концентрації альгінової кислоти, вітамінів та мікроелементів забезпечують широкий спектр впливу альгінатної маски з гарбузом на шкіру. Головними властивостями, якими володіє засіб, є: утримання води в клітинах епідермісу; помітний ефект ліфтингу; протекція від шкідливого впливу довкілля;

  • зниження контрастності в пігментації шкірного покриву;
  • розгладжування шкіри.
  •  Застосування в косметології

    Професійні косметологи застосовують альгінатну маску з гарбузом для будь-якого типу шкіри. Навіть разове застосування має помітний ефект, а посилити і підтримувати його допомагають систематичні процедури. При цьому проведення процедури в домашніх умовах показує не менший результат, ніж салонний варіант. Ефективне зволоження та насичений вітамінний склад дозволяють досягти візуально помітних результатів від використання альгінатної маски з гарбузом для обличчя. Одним із основних ефектів є зволоження епідермісу. Альгінова кислота затримує вологу в клітинах, роблячи покрив більш пружним та розпрямляючи його під дією внутрішнього тиску рідини. Наявність в альгінатній масці гарбуза активно живить шкіру, запускаючи чи розганяючи процеси регенерації, обміну речовин. Крім того, структура засобу, що пластифікується, очищає пори, вирівнює тон шкіри.

     Рекомендації щодо застосування

    Альгінатну маску гарбузом показано використовувати на додаток до щоденного догляду для шкіри всіх типів, проте найбільш разючі позитивні зміни спостерігаються на комбінованій, пересушеній жирній шкірі, а також епідермісі, схильному до запальних висипань. Для максимізації позитивного ефекту для приготування маски рекомендується використовувати гідролати.

    Артикул 260200027
    Вес 1 кг
    Вид Альгинатная
    Вид и форма выпуска Порошкообразный
    Вид маски по консистенции Сухие
    Вид маски по назначению Питательная
    Вид ухода Альгинатный
    Возрастная группа Без ограничений
    Гипоаллергенно да
    Действие Выравнивает тон
    Категория Для мужчин
    Класс косметики Профессиональная
    Классификация косметического средства Органическая
    Некомедогенно да
    Область применения Шея и декольте
    Пол Унисекс
    Проблема и состояние кожи Увядание|Раздражение|Акне|Морщины
    Проблема кожи Мимические морщинки| Жирный блеск| Прыщи| Угри| Комедоны
    Способ применения Смешайте маску с жидкой основой в соотношении 1:3 ( 20г сухой маски и 60мл воды или еще лучше гидролата) и нанесите на очищенную кожу слоем 3-5 мм. Через полчаса снимите подсохшую маску одним движением от подбородка вверх. Устраните с кожи остатки ватным диском, смоченным водой или био-тоником.
    теги Маска для подтяжки лица

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!