Альгінатна маска базова 1000 г Naturalissimo (260200001)

Новинка
В наявності
0
Код товару: 66803-01
Артикул: 5f0d73ffe262e45abc50c23f
1 299 .грн
Скорочений опис
Альгінатна маска базоваАльгінатна маска – професійний засіб косметики для догляду за тілом. Виробляються з урахуванням перероблених бурих водоростей. Унікальні властивості рослинного препарату здобули широку популярність... Читати далі...
Загальні характеристики
Артикул 260200001 Вес 1 кг Вид Альгинатная Вид и форма выпуска Порошкообразный Вид маски по консистенции Сухие Вид маски по назначению Омолаживающая Вид ухода Альгинатный Возраст Для всех Время применения Вечер_old Гипоаллергенно да Всі характеристики

Альгінатна маска базова

Альгінатна маска – професійний засіб косметики для догляду за тілом. Виробляються з урахуванням перероблених бурих водоростей. Унікальні властивості рослинного препарату здобули широку популярність і безліч позитивних відгуків.
Це засіб натуральної косметики підходить для нормальної, жирної, комбінованої шкіри, а також при вікових змінах, втраті природних якостей, пружності.

 Властивості продукту

Корисні властивості представлених альгінатних масок є похідними від якостей елементів, що входять до них. Їхню основу складають йод, натрій, калій. Завдяки такій потужній зв'язці відзначається широкопрофільна дія препарату: антицелюлітне - зниження зовнішніх проявів, а також розщеплення клітин підшкірної жирової тканини, активний ліфтинг; покращує стан шкірного покриву - вирівнювання кольору , зникнення судинних сіток, зволоження, підвищення еластичності, відновлення пружності, живлення та виведення токсинів.

 Застосування в косметології< /p>

Професійні косметологи використовують альгінатні маски для тіла і для обличчя. Процедура практично не має відомих протипоказань і ефективна для всіх типів шкіри та за будь-яких вікових перетворень. Більшість відгуків про сеанси із застосуванням засобу відзначають омолоджуючий ефект, заспокійливу дію.
Використання препарату дозволяє підтягнути шкірний покрив, відновити правильний овал обличчя, звузити надмірно розширені пори, знизити подразнення та запальні процеси. Для тіла використовується переважно як дієвий антицелюлітний препарат.

 Ефект від використання

Реальних результатів можна досягти як при відвідуванні косметологічної клініки, так і в комфортних домашніх умовах. Систематичні процедури дозволяють:

  • зменшити прояви целюліту;
  • зменшити зморшки;
  • поліпшити форму обличчя;
  • підтягнути шкіру;< /li>
  • зберегти природну вологу в шкірному покриві;
  • підвищити тонус та еластичність епідермісу.

Рекомендації щодо застосування

Альгінатні маски рекомендовано застосовувати курсами процедур за рекомендацією косметолога. Для підвищення ефекту, при приготуванні розчину на базі порошку замість води можуть використовуватися різноманітні гідролати, що підбираються за їх властивостями для відповідного результату.
Перед нанесенням шкіру слід знежирити і ретельно очистити. На брови і вії слід нанести жирний крем, щоб зняти маску, що пластифікується, безболісно.

Артикул 260200001
Вес 1 кг
Вид Альгинатная
Вид и форма выпуска Порошкообразный
Вид маски по консистенции Сухие
Вид маски по назначению Омолаживающая
Вид ухода Альгинатный
Возраст Для всех
Время применения Вечер_old
Гипоаллергенно да
Категория Для мужчин
Класс косметики Профессиональная
Классификация косметического средства Органическая
Область применения Шея и декольте
Проблема и состояние кожи Увядание|Раздражение|Акне|Морщины

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!